Efteling

Als sinds 1952 is de Efteling het pretpark dat een onuitwisbare indruk achterlaat. Inmiddels één van de grootste attractieparken van Nederland. De allerkleinsten laten zich betoveren in het sprookjesbos waar ze letterlijk van het ene sprookje het andere sprookje in wandelen. Voor meer actie is het attractiepark de plaats om vele uitdagingen aan te gaan. De g-krachten die men ondervind in de vele snelle attracties staan garant voor actie. Naast moderne achtbanen, vele razendsnelle attracties vinden er regelmatig shows en thema’s plaats in de Efteling.

Voor vervoer naar de Efteling heeft Zeebra Tours ruime capaciteit bussen en chauffeurs om groepen te vervoeren per touringcar naar de Efteling. Wij beschikken tevens over rolstoelvervoer en kunnen waar gewenst extra personeel inzetten om uw dag tot een succes te maken.

Voor een compleet verzorgde dagtocht kunt u vrijblijvend contact opnemen, u kunt ook direct een offerte aanvragen. Voor leuke nieuwtjes kunt u onze nieuwsbrief volgen en op de hoogte blijven.