Plaswijckpark

Wedden dat je nog nooit zoveel leuke speeltuinen bij elkaar hebt gezien? In SPEELWIJCK raak je nooit uitgespeeld. Ga je meteen de zee op in de Havenspeeltuin? Of toch eerst aan de touwen slingeren in de Apenspeeltuin? Of als een echte automobilist rondrijden in de Verkeerstuin… Er is zo veel te doen!

Heb je daarnaast de bewoners van DIERENWIJCK al ontmoet? Ze wonen in de dierentuin van Plaswijckpark Rotterdam. Ze willen jou graag leren kennen! Dus kom gekke bekken trekken met de apen en bespied de roofdieren. In de Troetelweide maak je bokkensprongen met de geiten. De dieren komen van over de hele wereld, maar vooral uit Europa. In DIERENWIJCK kom je alles over ze te weten! Nieuwsgierig naar de dieren?

Wil na een lange dag even uitrusten van het spelen? Of zoek je een mooie plek om tussen de middag te picknicken? Dan moet je in WANDELWIJCK zijn. In het Rosarium bijvoorbeeld – een rozentuin met meer dan 40 soorten rozen! Of wat dacht je van de Engelse Tuin met zijn mooie fonteinen? In de Picknickweide heb je alle ruimte om lekker in het gras te liggen.

Nieuwsgierig naar dit heerlijke dagje uit? www.plaswijckpark.nl