Madurodam

Door het grote aanbod van out- én indoor attracties beleven kinderen van alle leeftijden de dag van hun leven in Madurodam. Het park heeft een overzichtelijke indeling. Hierdoor is het ook voor leraren en begeleiders ontspannend!

Vlieg mee in de nieuwe attractie The Flying Dutchman.Stap aan boord van een echt levensgroot Dakota vliegtuig en maak je stoelriemen vast. Zodra de motoren beginnen te draaien, weet je niet wat je meemaakt. Maak een duikvlucht onder bruggen door, vlieg vlak boven de grachten en rakelings langs grote schepen in de haven. Vlieg dwars door de wolken en duik voor de landing de wereld van de DJ’s in. Wow! Dit wordt de gaafste vlucht van je leven.

Madurodam is één en al beleving. Ontdek de interactieve doe-dingen en waterspellen. Stroop snel je mouwen op, want er is werk aan de winkel. In de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen: welke herken jij? Help, er spuit water uit de dijk. Steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: nijntje.

 
Madurodam

Wat zijn de kosten?

Omdat elke reis uniek is, is de prijs dat ook. Daarom komen we graag in contact om een offerte op maat samen te stellen. U kunt het offerteformulier gebruiken om de basisgegevens van uw reis door te geven.

Offerte aanvragen

Of bel met ons kantoor in Maasdijk

+31 (0) 174 - 28 43 02
© JoJo Tours 2024 Disclaimer Privacy-statement Realisatie door Studio Boka