Touringcarbedrijf Rotterdam

Heeft u een touringcarbedrijf in Rotterdam nodig? Ons bedrijf kan u
in Rotterdam en omstreken van dienst zijn. JoJo Tours is gevestigd in Vlaardingen. Met ons touringcarbedrijf richten wij ons onder andere op Rotterdam. Wij staan bekend als een professionele en betrouwbare onderneming met een goede service. Neem nu contact op door te bellen met 010 – 46 000 16!

Groei

Al jaren is ons touringcarbedrijf ook in Rotterdam actief. Het succes dat ons touringcarbedrijf geboekt heeft, heeft ervoor gezorgd dat wij de afgelopen jaren flink zijn gegroeid. Wilt u vertrekken met een bus vanuit Rotterdam, dan bent u uiteraard van harte welkom. U kunt bij ons rekenen op de beste service, en uitstekend onderhouden vervoer. Ook zijn onze medewerkers natuurlijk goed opgeleid.

Contact

Wilt u gebruik maken van de diensten van ons touringcarbedrijf in Rotterdam of wenst u meer informatie over de mogelijkheden om met ons te vertrekken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010 – 46 000 16 of door te mailen naar info@jojotours.nl. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.