Wie zijn wij

JoJo Tours B.V. biedt personenvervoer op maat aan. Wij ontzorgen. En dit doen wij met heel veel plezier, toewijding en daadkracht. Reeds sinds 1983 zijn wij actief in het personenvervoer. Ervaring in overvloed dus!

Wij vervoeren uw gezelschap met zeer vriendelijke, vakbekwame chauffeurs. Onze schitterende touringcars zijn uiteraard uitstekend onderhouden, representatief en geschikt voor het door u gewenste vervoer.

JoJo Tours B.V. is onderdeel van een mooi familiebedrijf. De diverse locaties zijn weliswaar

zelfstandig, maar door de geografische ligging van de 4 (!) locaties zijn er diverse voordelen te behalen. Wij zijn heel flexibel en kunnen ons in positieve zin onderscheiden. Grotere opdrachten kunnen wij bijvoorbeeld vaak geheel in eigen beheer uitvoeren en zo de kwaliteit garanderen.

Dat kwaliteit belangrijk is voor JoJo Tours B.V. blijkt ook wel uit het feit dat wij sinds 2019 ISO 9001 gecertificeerd zijn.

Wat zijn de kosten?

Omdat elke reis uniek is, is de prijs dat ook. Daarom komen we graag in contact om een offerte op maat samen te stellen. U kunt het offerteformulier gebruiken om de basisgegevens van uw reis door te geven.

Offerte aanvragen

Of bel met ons kantoor in Maasdijk

+31 (0) 174 - 28 43 02
© JoJo Tours 2024 Disclaimer Privacy-statement Realisatie door Studio Boka